Zdravie zakliate do zverokruhu 4

26.05.2011 20:42

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Pre Váhy hrajú veľkú úlohu obličky a rovnováha telesných tekutín v tele.

Máte úplne zvláštny dar lásky, vďaka ktorému dokážete na všetko pôsobiť pozitívne. Možné problémy s funkciou obličiek na seba upozornia v predstihu bolesťami v krížoch a zlým spánkom. Väčšinou sa pridajú aj bolesti v kolenách, ktoré má na svedomí kvadratúra nekompromisného Kozorožca. Od Barana, ktorý stojí priamo v opozícii, sa Váhy učia lepšiemu presadeniu sa. Objaviť sa ale môžu aj bolesti hlavy a ľahké závraty. Ženy Váhy by mali tráviť veľa času počúvaním hudby a tancom. Na obličky buďte opatrná, majú rady teplo. Šípkový čaj sa odporúča pri ťažkostiach močového mechúra, obličiek a na prečistenie krvi.

 

skorpion

Škorpión (24. 10. - 22. 11.)

Škorpiónky trpia zápalmi močového mechúra a niekedy majú aj gynekologické problémy.

Vaše znamenie je spojené s vylučovacími a pohlavnými orgánmi. Vo zverokruhu patríte k najpríťažlivejším ženám. Nebojte sa svojej ženskosti, inak hrozí, že bude vaša menštruácia bolestivá. Žena Škorpión môže veľmi kolísať medzi podváhou a nadváhou. To má na svedomí znamenie Býka, ktoré sa vám z protiľahlej strany pozerá priamo do očí. Nebuďte zbytočne skromná a učte sa priznať si svoje nároky - a to aj v sexe! Dvakrát do roka je dobré podstúpiť pitnú očisťujúcu kúru. Ovocné a zeleninové šťavy by však vždy mali pochádzať z čerstvých plodov! Šípky majú vysoký obsah vitamínu C a výborne sa hodia na prípravu čaju na liečbu močového mechúra.

 

strelec

Strelec (23. 11. - 22. 12.)

Milujete všetky formy pohybu a rada cestujete.

Pozor na ochorenie svalov, stuhnutie bedrových kĺbov a kŕčové žily. Najlepšou prevenciou je pohyb. Pre vás je vhodný jogging, plávanie alebo gymnastika. Nepekné kvadratúry do Panny môže mať za následok cukrovku. Snažte sa udržiavať vo svojom živote poriadok a pravidelnosť. Dbajte aj na stravu. Ďalšie napätie, tentoraz v rukách Rýb, sa vás bude snažiť potrápiť sennou nádchou. Znamenie Blížencov, navyše, môže pridať nepríjemnú alergiu. Prospievajú vám časté zmeny miesta. Svoje nohy rozmaznávajte masťou z kostihoja - uľaví kŕčovým žilám.