Zdravie zakliate do zverokruhu 1

11.05.2011 18:00

 baran

Kozorožec (22. 12. - 20. 1.)  

Ženy narodené v znamení kozorožca majú tendenciu k chybnému držaniu tela, bolestiam kĺbov a reumatizmu.

Ste dôkladná, pomalšia, o to viac ale vyniká vaša profesionalita. Doprajte si čas na relaxáciu. Blahodarne, ba priam čarovne budú na váš chrbát pôsobiť dotyky vášho partnera! Opozícia v znamení Raka to s vami myslí dobre. Nebráňte sa svojim citom. Vaše srdce je ich plné, len ich nechajte vytrysknúť. Hľadajte spoločenské kontakty, istá miera vzrušenia vás totiž udržuje v dobrom zdraví. Pite veľa tekutín. Vyhnete sa tak tvorbe obličkových kameňov, ktorú by mohlo mať na svedomí znamenie Váh. Odpočívajte, ohnivý Baran vám môže pripraviť nepríjemné poruchy spánku. Na reumatizmus vám pomôže púpavový čaj.

 

vodnar

 

Vodnár (21. 1. - 19. 2.)

Vodnár vládne lýtkam a predkoleniam.

Patríte k ženám, ktoré sa dokážu bravúrne povzniesť nad zbytočné a nepodstatné problémy. Život prežívate nadšene, ste schopná vidieť svet plný farieb. Nie nadarmo ste sa narodila v období, keď ulica hýri rajom karnevalov. Ak sa ale život Vodnáriek zmení v jeden veľký chaos, k slovu môžu prísť bolesti. Buďte opatrná na kolísanie krvného tlaku. Ťažkosti spôsobuje protiľahlý Lev. Dôležitý je dostatok spánku a zdravá strava. Hrozí vám totiž ukladanie usadenín v končatinách z nesprávnej výživy. Kvadratúra so Škorpiónom sa prejaví zápchou alebo menštruačnými problémami. Napätie počas periódy vám pomôže zmierniť čaj z rebríčka alebo mäty piepornej.

 

ryby

 

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Pre Ryby je typická jemnosť a silno vyvinutá senzitívnosť.

Voči okoliu ste otvorená. Životom idete zľahka, po špičkách, ako víla. S Rybami sú spojené chodidlá. Problémy môžete mať s horúcimi alebo studenými nohami a potením. Poproste partnera, aby vám robieval reflexnú masáž chodidiel - pre Rybu je vynikajúca. Nohy natierajte olejom z ľubovníka bodkovaného. Kvadratúra do Strelca u vás vyrysuje možnosť bolestí v krížoch. Buďte pružná vo svojich názoroch, nebojte sa zmien! Váš imunitný systém je obzvlášť citlivý. Ste náchylná k alergiám - príčinou je napätý vzťah s Blížencami. Pri športe sa vám odporúča poriadne zapotiť. Mnoho Rýb miluje saunu. Pri ochorení na astmu pite podbeľ. Pomáha pri rozpúšťaní hlienov.