Vlasové doplnky pre jar/leto 2011

11.05.2011 18:16

doplnky1

 

 

Kvety a motýle, háčkované detaily a farebné látky, mašle, perie či závoje sú len niekoľkými príkladmi veľkej rozmanitosti moderných prvkov, ktoré podčiarkujú romantický štýl sezóny jar - leto 2011.

 

 

 

Novinkou sa stali čelenky s najrôznejšími pierkami, od pávích po jasne ružové a červené, ktoré pridávajú vzhľadu tajomstvo a originalitu, a decentné závoje s kvetinou v bohémskom štýle.

doplnky2

 

Ak ste sa zatiaľ veľmi neinšpirovali použitím takýchto sponiek a čeleniek, možno pre vás bude zaujímavé práve použitie rôznych doplnkov z tkanín, ktoré boli predvedené na jarných prehliadkach mnohých dizajnérov, tým skôr, že si tieto doplnky môžete urobiť aj sami.
Tak široká stuha umiestnená na čele alebo šál vytvoria krásny účes v bohémskom štýle 70. rokov (Emilio Pucci). Trendy je kombinácia látkovej čelenky a drdolu, ktorá vytvára sofistikovaný retro vzhľad (Moschino).
Mnohí návrhári ukázali na prehliadkach najrôznejšie šatky - turbany, malé aj úplne zakrývajúce hlavu (Salvatore Ferragamo), farbou a vzorom prispôsobené oblečeniu aj kontrastné k nemu.

doplnky3

 

Pre nadchádzajúcu sezónu bolo navrhnutých množstvo vlasových doplnkov, takže si budete môcť ľahko vybrať zaujímavý doplnok vyhovujúci každej nálade a štýlu.

 

Zdroj: rout.cz