Účesové štýly pre jeseň/zimu 2010-2011

06.10.2010 12:51

 

uces1
Neviete aké sú najnovšie účesové trendy pre jeseň a zimu 2010/2011?  Nech sa páči, tu nájdete tie najštýlovejšie vychytávky...

Pre jeseň a zimu 2010 sú najdôležitejšie tieto vlasové tipy:

1. Dlhé vlasy sa stávajú ešte dlhšími

2. Krátke vlasy sú momentálne in, ak sú super krátke

3. Pokiaľ ide o farbu vlasov, tu platí buď prirodzenosť  alebo extrémnosť

 

Dlhé vlasy

Trendové sú v tomto prípade veľmi dlhé prírodné vlasy, bez ohľadu na to či máte kučeravé alebo rovné. Preferuje sa prirodzenosť a zdravá krása vlasov, preto vyhoďte všetky svoje škodlivé stylingové prípravky.  Vzhľadovo je úplne horúcou novinkou klasická v strede deliaca dlhá ofinka, ktorá rámuje tvár po bokoch hlavy. Ak máte radi krátku ofinku, tak tip top budete, ak ju nebudete riediť a bude rámovať celé čelo. Samozrejme, musí sa k Vám aj typovo hodiť.

uces2

 

Krátke vlasy

Super krátke vlasy, "à la garçonne" štýle, je perfektný účes pre tohtoročnú jeseň a zimu a bol vytvorený najmä pre odvážne ženy. Dokonca aj vtedy keď máte kučeravé vlasy, budete vyzerať ohromujúco, najmä ak máte blond farbu vlasov. Tento typ účesu je veľmi mnohostranný. 
Dnes  môžete byť sebavedomá biznismenka, zajtra sa načešiete ako rozmarná žienka a večer sa môžete zahrať na vášnivú ženu. Všetko čo k tomu potrebujete je - vaša predstavivosť, tvorivosť a sebavedomie. Okrem toho super krátky účes  veľmi priaznivo zvýrazňuje krásu ženskej tváre.

uces3

 

Polodlhé vlasy-bob

Vrstvený krátky bob je absolútnym trendom pre jeseň / zimu 2010-2011. Ak nemáte odvahu ostrihaťsi vlasy na krátkeho boba, môžete preferovať jeho dlhšiu verziu. Bob patrí medzi obľúbené účesy, je veľmi praktický a vhodný väčšinou pre každý typ tváre. Je vhodný do práce ako strohý účes a je sexy a očarujúci i na bežné nosenie alebo na večer.

uces4

 

Retro účes

Retro účesy zo 40-rokov boli takisto inšpiráciou pre ženské účesy  jeseň / Zima 2010/2011. Zvlnený účes je vhodný pre všetky farby vlasov, ale je menej efektný na čiernej farbe vlasov.

Niektoré odborné tipy pre krásny bohatý retro účes:
* Vlny by mali byť pevné, ale nie kučeravé
* Noste ho s ofinkou na stred alebo nabok
* Dľžka vlasov by mala byť po ramená
* Účes treba zladiť aj s make-upom a celkovým stylingom

uces5