Súťažte s Mary Kay o úžasné ceny!

25.10.2011 18:04

prejdi na stránku: MARY KAY

Súťažte s Mary Kay o úžasné ceny!

Súťažte s Mary Kay o úžasné ceny! Kto iný vám ponúkne dovolenku na tej najvyššej úrovni v severnej časti regiónu Weinviertel v spa rezorte Therme Laa - Hotel & Spa (Rakúsko) pre dve osoby v hodnote 1 200 Eur a kozmetický balíček Mary Kay v hodnote 100 Eur? Iba Mary Kay ponúka túto možnosť, a to pre 3 z vás!


UPOZORNENIE!
Súťaž nie je určená pre nezávislé kozmetické poradkyne Mary Kay.

Súťaž začína 18. 10. a potrvá do 16. 12. 2011.
 

1. kolo

Staňte sa fanúšikom Mary Kay na facebooku a zašlite nám svoj návrh líčenia a účesu, ktorý je podľa Vášho názoru ideálny na silvestrovskú párty. Svoje návrhy vytvárajte pomocou Virtuálneho líčenia Mary Kay. Dôležité je zaslať fotografiu "pred" a "po", ktorú Virtuálne líčenie umožňuje stiahnuť do vášho počítača.
Návrhy zasielajte do 16. 11. 2011 na e-mail: souteze@mkcorp.com. Do e-mailu pripojte informáciu, pod akým menom na facebooku vystupujete, aby sme mohli overiť splnenie podmienok súťaže.

Ak si neviete rady s ovládaním Virtuálneho líčenia, kontaktujte svoju nezávislú kozmetickú poradkyňu. Ešte nemáte svoju nezávislú kozmetickú poradkyňu? Môžete ju nájsť práve tu.

2. kolo

Najlepšie premeny nájdete od 22. 11. 2011 na facebook stránkach Mary Kay ) v špeciálnej fotogalérii. Nezabudnite sa pozrieť, či ste postúpili do 2. kola! Ak nájdete svoju premenu v tejto galérii, oslovte svojich priateľov a nechajte ich spoločne s ostatnými fanúšikmi Mary Kay rozhodnúť, aká premena sa im najviac páči! Stačí, keď sa stanú fanúšikmi, pozrú sa do fotogalérie a pošlú nám názov najkrajšej premeny / obrázku na e-mail: souteze@mkcorp.com.

Podrobné podmienky súťaže nájdete tu.


Informácie o hoteli:
V termálnom rezorte Laa, vzdialenom len necelé 2 hodiny od Bratislavy, sa spája 4-hviezdičkový Superior hotel s termálnymi kúpeľmi pre verejnosť a so zdravotným a vitálnym centrom Vitality MED. Hotel & Spa Laa vám ponúka exkluzívnu separátnu spa časť. Tá je na dvoch poschodiach s vlastným bazénom s termálnou vodou, vonkajším whirlpoolom, parnou, fínskou saunou a sanáriom a je k dispozícii len pre hotelových hostí.

V spa časti nájdete tiež oddelenie Vitality Spa, kde je možné si dopriať prvotriedne omladzujúce a vitálne procedúry. Okrem klasických masáží, kúpeľov, zábalov ponúka i špeciálnu konopnú masáž, ktorá sa postará o hlboké uvoľnenie s ošetrujúcim účinkom o pokožku a zároveň odstraňuje zablokovanú energiu.
Z hotelového spa je to len pár krokov do verejných wellness a spa priestorov Therme Laa, kde nájdete vonkajšie a vnútorné termálne a masážne bazény, soľný bazén so špeciálnymi optickými a zvukovými efektami, ázijskú miestnosť, zimnú záhradu, jeden z najväčších a najluxusnejších saunových svetov v Rakúsku a ešte omnoho viac!
Vo večerných hodinách, kedy si budete užívať kulinárske zážitky a ochutnávky vín, sa vďaka kozmetike Mary Kay budete cítiť ako ozajstná kráľovná!

Viac informácií o hoteli nájdete na www.therme-laa.at.

Výhercovia budú kontaktovaní zamestnancami spoločnosti Mary Kay (ďalej len Usporiadateľ). Výhra bude na vyzdvihnutie v spoločnosti Mary Kay po podpise vyhlásenia o spôsobilosti.
 

Súťažiaci je povinný uviesť úplné a pravdivé kontaktné údaje, ktoré sú dôležité pre získanie a zaslanie / odovzdanie výhry.
Súťažiaci dáva Usporiadateľovi súhlas na spracovanie osobných údajov za účelom nadviazania kontaktu so súťažiacim v priebehu súťaže a tiež pre účely zasielania obchodných oznámení a informácií o ďalších marketingových aktivitách Usporiadateľa.
Súťažiaci, ktorý sa stal výhercom, je povinný reagovať na výzvu do 3 pracovných dní, inak nárok na výhru zaniká a výhra prepadá v prospech Usporiadateľa, ktorý si vyhradzuje právo na stanovenie náhradného výhercu.