Spoločenské účesy 2011 (drdol)

15.02.2011 21:13

 drdol

 

Svadba a výročia, plesy a večierky, návštevy divadla, promócie... Spoločenský účes korunuje krásu, musí zodpovedať danej príležitosti a byť dokonale zladený so šatami a líčením. Rovnako ako pri výbere bežného účesu je potrebné zvážiť tvar tváre pre zdôraznenie pekných rysov tváre. Okrem toho voľbu účesu ovplyvňujú textúra a dĺžka vlasov.

 

 

 

 

Inšpirujte sa najnovšími trendmi v účesoch. Módne detaily umožňujú dosiahnuť nielen zaujímavý, ale zároveň moderný vzhľad aj klasického účesu.

 

Pútavým a elegantným riešením pre spoločenský účes je drdol, najmä ak si vezmete na seba masívne náušnice, náhrdelník alebo nápadné šaty. Takýmto spôsobom nebude od nich účes odvádzať pozornosť. Často používajú tento trik celebrity na červenom koberci. Okrem toho je drdol v roku 2011 veľmi aktuálny, návrhári nám ponúkajú obrovské množstvo účesov s drdolom: uhladené a voľnejšie drdoly, drdoly so zvlnenými prameňmi, francúzskym twistom a vrkôčikmi. Pomocou podložiek a príčeskov alebo dočasného predĺženia vlasov sa dajú drdoly vytvoriť tak na dlhších, ako i kratších vlasoch. Drdol môžete oživiť farebnými pramienkami zladenými s líčením a šatami.

zena_drdol1