Ako získať KRÁSNE OBOČIE ?

25.10.2011 17:55

Krásne výrazné obočie! Správny tvar je dokonalým rámom očí a poskytne ilúziu okamžitej upravenosti zvýraznením vašich očí a tváre. Všetky potrebné informácie nájdete tu.

Krásne obočie? Ide to ľahko.

Na dosiahnutie ideálneho tvaru obočia a skvelého vzhľadu môžete na jeho úpravu použiť Pomôcky na obočie, ktoré sú skvele navrhnuté pre Mary Kay® Kozmetickú kazetu.

Ak použijete ceruzku ako sprievodcu, uvidíte, ako možno krásne vytvarovať obočie.

Tvarovanie

Postupujte podľa týchto jednoduchých krokov:

Krok 1

Ceruzku držte smerom nahor pozdĺž strany nosa. Obočie by malo začínať v mieste, kde ceruzka pretne vnútorný kútik oka.




Krok 2

Pootočte ceruzku od špičky nosa ku stredu dúhovky. Obočie by malo mať najväčšie klenutie v bode, kde sa ceruzka pretína s obočím.




Krok 3

Pootočte ceruzku tak, aby sa dotýkala vonkajšieho kútika nosa a pretínala s vonkajším kútikom oka. Toto je miesto, kde by malo obočie končiť.
Pre výraznejšie obočie je najlepšie použiť ceruzku na obočie (alebo použite minerálne očné tiene ako púder na obočie), ktorá má čo najpodobnejší odtieň ako vaša aktuálna farba vlasov, čím dosiahnete najlepšieho vzhľadu.

 

Zvýraznenie

Postupujte podľa týchto jednoduchých krokov:

Krok 1

Začnite tým, že použijete mini špirálový štetec zo sady Mary Kay® Pomôcky na obočie na odstránenie akéhokoľvek prebytočného množstva podkladu, či púdru z obočia a na hladké rozčesanie obočia.


Krok 2

Ceruzku na obočie naneste jemnými a krátkymi ťahmi od okraja obočia k oblúku. Pre jemnejší pohľad použite multifunkčné minerálne očné tiene ako púder na obočie. Ďalej použite mini šikmý štetec zo sady Mary Kay® Pomôcky na obočie na jemné nanesenie farby a pre zosilnenie obočia.


Krok 3

Na dokončenie použite dlhšie a výraznejšie ťahy.


Krok 4

Nakoniec naneste Mary Kay® Gél na obočie, ktorý farbu zafixuje a poskytne skvelý vzhľad obočia, zároveň udrží jeho tvar a opticky zväčší.